Реабілітація наших поранених: Польща прийматиме на лікування українських військових

Реабілітація наших поранених: Польща прийматиме на лікування українських військових

Міністерство оборони України домовилось з урядом Польщі про співпрацю з метою організації лікування поранених військовослужбовців ЗС України, повідомляє АрміяInform.

Про це повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр під час брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ.

Нещодавно відбулася спільна нарада відомств охорони здоров’я, Міністерства оборони та Командування Медичних сил ЗСУ з членами уряду Польщі і ми домовились про співпрацю. Польща готова допомагати нашим пораненим, – повідомила заступник Міністра оборони, додавши, що аналогічну роботу Міністерство впроваджує й з іншими країнами-партнерами.

У цьому контексті вона нагадала, що на цьому тижні уряд Японії передав медичне обладнання низці військових госпіталів.

Ми надзвичайно вдячні уряду Японії за цю допомогу і так само вдячні усім іншим країнам, які долучаються і допомагають у лікуванні та реабілітації наших поранених, – резюмувала Ганна Маляр.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як поводити себе з близькими, які повернулися з полону.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Ворожий авіаудар по нафтобазі в Житомирі: під час гасіння пожежі 3 рятівників отримали опіки обличчя та рук Ворожий авіаудар по нафтобазі в Житомирі: під час гасіння пожежі 3 рятівників отримали опіки обличчя та рук
7 березня близько 20:20 внаслідок двох авіаударів сталося влучання в нафтобази у м. Житомир та смт Черняхів. У Житомирі виникло загоряння резервуару місткістю 10 м. куб. У смт Черняхів сталося загоряння двох напівпорожніх резервуарів.
Loading...
Load next