У ВООЗ спрогнозували, коли буде пік захворюваності на коронавірус в Україні

У ВООЗ спрогнозували, коли буде пік захворюваності на коронавірус в Україні

Пік захворюваності на COVID-19 в Україні буде в жовтні. Можливо, це призведе до того, що лікарні будуть переповнені. Повідомляє Reuters.

Наразі ми спостерігаємо зростання кількості випадків COVID-19 в Україні. Ми прогнозуємо, що пік передачі може припасти на початок жовтня, а лікарні можуть наблизитися до порога своєї місткості, – заявив Гебрейєсус.

Такий прогноз на конференції Європейського регіонального комітету ВООЗ озвучив генеральний директор організації Тедрос Гебреєсус. 

Прогнозується нестача кисню, оскільки основні джерела постачання знаходяться в окупованих частинах країни, – додав він.

За словами Гебреєсуса, у ВООЗ стурбовані можливістю міжнародного поширення поліомієліту через прогалини в охопленні імунізацією та масових переміщень населення, пов'язаних з війною.

Нагадаємо, що ВООЗ: кількість випадків COVID зростає всюди - пандемія не закінчилася.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов запевнив, що з початку вакцинації від коронавірусу в Україні не було жодного випадку, коли б медики утилізували залишки вакцини.
В Україні планують створити власну вакцину від коронавірусу В Україні планують створити власну вакцину від коронавірусу
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов заявив, що в Україні планують створити власну вакцину від Covid. Однак, вона може бути значно дорожчою від тих, які наразі держава закупляє в іноземних компаній.
"Південноафриканський" штам коронавірусу вже у двох областях України
Максим Степанов повідомив, що у 2 регіонах виявили "південноафриканський" штам COVID-19. Британський штам вже зафіксували в усіх областях Українах.
Loading...
Load next