На Львівщині скоро запрацює перша черга ультрасучасної клініки Superhumans Center – Максим Козицький

На Львівщині скоро запрацює перша черга ультрасучасної клініки Superhumans Center – Максим Козицький

Сьогодні, 12 квітня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький взяв участь у міжнародному форумі реабілітації, який триває у Львові впродовж 11-13 квітня. Експерти з різних галузей, медики, представники міжнародних та українських інституцій зібрались, щоб підтримати людей, які постраждали під час російсько-української війни.

Зустріч присвятили національній політиці у сфері реабілітації та всім напрямам, які впливають на її успішну реалізацію, повідомляє пресслужбі Львівської ОВА

З початком повномасштабної війни ми навчились жити в новій реальності. Крок за кроком ми наближаємось до того, щоб Україна стала безбар’єрною державою, де для кожного створять комфортні умови, де кожен зможе отримати гідну і безоплатну фізичну або психологічну допомогу в кожному куточку країни.

Спільними зусиллями напередодні у Львові відкрили реабілітаційний корпус UNBROKEN Ukraine. Днями у нашій області також запрацює перша черга ультрасучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки для постраждалих від війни Superhumans Center. Серед його амбасадорів – Стінг, Труді Стайлер, Річард Бренсон, Говард Баффет та інші впливові й відомі люди. Я вважаю, що у кожній області нашої держави має бути принаймні один такий центр.

Тішуся, що від жителів громад області до вищих органів влади – у всіх є розуміння, що це потрібно і потрібно втілювати вже тепер. Дякую нашим українським та міжнародним партнерам й меценатам за підтримку України на цьому шляху, – зазначив він. 

В програмі заходу – панельні дискусії за участі представників українських та світових інституцій, фондів, експертів, медиків, а також представники національних товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. Всі вони зібрались, щоб обговорити, проаналізувати та розробити шляхи якісної реабілітації людей, які постраждали внаслідок нападу росії. Форум відбувається за сприяння Львівської обласної військової адміністрації, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства ветеранів України, Міністерства соціальної політики, Львівської міської ради. 

Зауважимо, уже цього місяця у Львівській області запрацює перша черга Superhumans Center. Тут займатимуться протезуванням, реконструктивним лікуванням, психологічною підтримкою та реабілітацією людей, які постраждали через воєнні дії росії.

Нагадаємо, На Львівщині синоптики оголосили штормове попередження

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Менше тисячі хворих за добу: від СOVID в Україні померло 33 людини Менше тисячі хворих за добу: від СOVID в Україні померло 33 людини
857 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 13 червня 2021 року.
В Україні виявили ще понад 8 тисяч нових випадків COVID-19 В Україні виявили ще понад 8 тисяч нових випадків COVID-19
​За добу 24 вересня 2021 року в Україні виявили 8 267 нових випадків коронавірусу. Серед них 715 дітей та 157 медпрацівників.
В Україні за минулу добу виявили 610 нових хворих на коронавірус В Україні за минулу добу виявили 610 нових хворих на коронавірус
Протягом учорашнього дня, 6 липня, в Україні зафіксували 610 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема, серед них дітей – 40, а медпрацівників – 20.
Loading...
Load next