День краси у лікарні: у Західноукраїнському дитячому медцентрі організували доброчинну акцію

День краси у лікарні: у Західноукраїнському дитячому медцентрі організували доброчинну акцію
Для матерів, чиї дітки тривалий час лікуються у Західноукраїнському дитячому медцентрі організували доброчинну акцію, під час якої їм робили зачіски та інші перукарські послуги

Мирослава зізнається, що вже й не пригадує, коли була у перукарні. Адже два місяці назад її життя змінилося. Зараз вона у лікарні весь час проводить біля донечки, у якої діагностували важке онкологічне захворювання.

Проте, якщо матері не мають можливості піти салон краси, його привезли просто у лікарню. До дня матері у Західноукраїснькому спеціаліізованому медцентрі вирішили зробити приємний сюрприз для жінок, чиї дітки тривалий час лікуються у медзакладі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До Львівського Охматдиту приїхав пластичний хірург із США Стів Ортен (відео) До Львівського Охматдиту приїхав пластичний хірург із США Стів Ортен (відео)
Він приїхав до Льовова, щоб проконсультувати дітей з вродженими вадами губи та піднебіння та поділитись своїм досвідом.
У дитячій лікарні Святого Миколая відкрили освітній центр «школа супергероїв» У дитячій лікарні Святого Миколая відкрили освітній центр «школа супергероїв»
У дитячій лікарні Святого Миколая відкрили освітній центр «школа супергероїв», де дітки, які тривалий час лікуються у медзакладі можуть навчатися та відвідувати уроки
Loading...
Load next