Топ-5 порад як доглядати за шкірою взимку (відео)

Топ-5 порад як доглядати за шкірою взимку (відео)
Взимку не слід приймати гарячу ванну, варто відкласти матуючі засоби, які пересушують шкіру.

Шкіра взимку схильна до сухості – через опалення в приміщеннях, де ми працюємо та живемо, дуже сухе повітря. Тому шкіру треба зволожувати. Варто уважно вибирати крем, адже у дешевих засобах є інгредієнти, які можуть замерзати на вулиці й призводити до обмороження. Ми поспілкувались з нашою журналісткою Іриною Ткачук, яка перемогла в конкурсі Міс Львів 2017. Вона відповіла на запитання, які цікавлять багатьох дівчат, адже кому як не їй знати про догляд за шкірою.

Як правильно захистити шкіру взимку?

Взимку слід не забувати про використання крему з SPF. Попри холод чи похмуру погоду, промені сонця все ж шкодять шкірі. Перед виходом з дому варто дивитися у прогнозі погоди на індекс ультрафіолетового випромінювання. Якщо він 0-2, вистачить тонального крему або пудри з фактором SPF 15, якщо 3-4, тоді краще обрати засіб з SPF 30, від 4 і вище - SPF 50. Щоб захистити шкіру від пересихання та лущення, слід використовувати зволожувальні креми, сироватки та маски.

Фото з відкритих джерел

Як має змінюватись догляд, якщо взимку летиш у відпустку в теплі країни?

Політ у теплі країни взимку - це стрес, не лише для організму, а і для нашої шкіри. Часто після перельоту та зміни клімату на обличчі виникають висипання. Варто перед відпусткою порадитися з косметологом та підібрати ті засоби, які допоможуть вашій шкірі легше адаптуватися. Звісно ж не варто продовжувати використання засобів з високим вмістом кислот чи ретинолу, а також напередодні не робити лазерну епіляцію або шліфування.

Фото з відкритих джерел

Від яких б’юті-засобів в холоди слід відмовитися?

Взимку не слід приймати гарячу ванну, варто відкласти матуючі засоби, які пересушують шкіру - пудру, маски з глини та агресивний догляд. Не зловживати пілінгами та скрабами домашнього використання. Робити їх лише за порадою косметолога.

Є думка про те, що доглядові засоби потрібно наносити за пів години до виходу на вулицю. Чи так це?

Якщо літом радять наносити засоби за 30-40 хвилин до виходу на вулицю, взимку краще робити це за годину. Так шкіра поглине всі засоби й обличчя не буде обвітреним та зневодненим.

Фото з відкритих джерел

Як доглядати за шкірою рук взимку?

Взимку слід доглядати не лише за обличчям, а і за шкірою тіла, рук, губ та навіть кутикули. Уважно читайте, чи у складі зволожувальних засобів немає спирту та вазеліну, інакше результат буде протилежним. Варто щодня зволожувати шкіру та не забувати про рукавички перед виходом. Також зима - ідеальна пора року для лазерної епіляції.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Секрети Міс: мультдогляд Oxygeneo — це розкішний вигляд всього за 40 хвилин (відео) Секрети Міс: мультдогляд Oxygeneo — це розкішний вигляд всього за 40 хвилин (відео)
Секрет краси від нашої ведучої Ірини Ткачук та провідних фахівців центру апаратної косметології Beauty FULL Skin Studio.
Секрети Міс: вакуумно-ротаційний масаж і обгортування — шлях до ідеального тіла (відео) Секрети Міс: вакуумно-ротаційний масаж і обгортування — шлях до ідеального тіла (відео)
Про те, як привести себе у форму, позбутися целюліту та навіть зняти м‘язовий спазм після спортивних тренувань, у випуску програми "Секрети міс".
Loading...
Load next