"Не хочу бути далі у цій брудній історії": Аліна Паш відмовилась від участі на Євробаченні (відео)

"Не хочу бути далі у цій брудній історії": Аліна Паш відмовилась від участі на Євробаченні (відео)
Співачка сама усунула свою кандидатуру через скандал довкола її поїздки в окупований Крим.

Переможниця національного відбору на "Євробачення-2022" Аліна Паш відмовилася від участі у пісенному конкурсі через скандал на тлі скандалу.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на допис співачки.

Я артистка, а не політик. У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж; погрозам. А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України, - зазначила співачка.

Своє рішення Аліна Паш пояснила хвилею хейту, яка на неї вилилась на неї в мережі і бажанням більше не брати участі в "цій брудній історії".

Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем Я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль.

Вона заявила, що зв'яжеться із "Суспільним" та підпише всі необхідні документи.

Окрім цього, співачка розриває стосунки зі своїм директором та вибачилася перед українцями через фальшиву довідку про її в'їзд до Криму.

Вас може зацікавити стаття:  Аліна Паш звинуватила члена команди в надані фальшивої довідки про відвідування Криму.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Аліна Паш звинуватила члена команди в надані фальшивої довідки про відвідування Криму (відео) Аліна Паш звинуватила члена команди в надані фальшивої довідки про відвідування Криму (відео)
Паш запевняє, що їздила до анексованого Криму, не порушуючи українське законодавство.
"Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео) "Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео)
Підозри у фальсифікації голосів, Аліна Паш в окупованому Криму, упередженість суддів — у статті пояснюємо, що сталося на Нацвідборі.
Loading...
Load next