«Оскар» запустив голосування за найкращий фільм 2021 року для глядачів

«Оскар» запустив голосування за найкращий фільм 2021 року для глядачів
Організатори кінонагороди «Оскар» запустили голосування для глядачів за найкращий фільм 2021 року.

Проголосувати можна в соцмережі Twitter або на сайті кінопремії.

Для того, щоб віддати голос улюбленому фільму, треба опублікувати твіт із його назвою та хештегом #OscarsFanFavorite. Також можна голосувати за улюблені моменти з фільмів, позначаючи їх хештегом #OscarsCheerMoment.

Голосування за найкращий фільм 2021 року продовжиться до 3 березня. Його результати оголосять на 94-й церемонії нагородження «Оскар», яка відбудеться 27 березня 2022 року.

Як пише The Wrap, фільм із найбільшою кількістю голосів нагороди не отримає, але серед глядачів, які голосували, проведуть розіграш призів. Зокрема, три людини зможуть відвідати 95-ту церемонію «Оскара», а серед тих, хто відзначить улюблений момент із фільму, розіграють безкоштовні квитки в кіно та передплати на потокові сервіси.

Нагадаємо, що фаворити «Оскара»: експерти визначили ймовірних претендентів. 8 лютого будуть оголошенні номінанти на 94-ту кінопремію «Оскар» за заслуги в галузі кінематографа за 2021 рік, проте експерти та букмекери вже визначили ймовірних фаворитів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вілл Сміт вдарив актора на церемонії Оскар 2022 (відео) Вілл Сміт вдарив актора на церемонії Оскар 2022 (відео)
Вілл справжній ньюзмейкер через свій вчинок на церемонії Оскар 2022.
Фаворити «Оскара»: експерти визначили ймовірних претендентів Фаворити «Оскара»: експерти визначили ймовірних претендентів
8 лютого будуть оголошенні номінанти на 94-ту кінопремію «Оскар» за заслуги в галузі кінематографа за 2021 рік, проте експерти та букмекери вже визначили ймовірних фаворитів.
Loading...
Load next