Українська акторка, відома за серіалом "Кухня" пояснила, чому працювала в росії після анексії Криму

Українська акторка, відома за серіалом "Кухня" пояснила, чому працювала в росії після анексії Криму

Українська акторка Катерина Кузнєцова, відома за ролями у серіалах "Кухня", "Анка з Молдаванки" та фільмі "Скажене весілля-2", у Москві мешкала останні 13 років.

Родом акторка з Києва, але її цивільний чоловік Максим – росіянин, пише ТСН.

Коли Росія почала повномасштабну війну проти України, Катерина з чоловіком перебувала на острові Тенерифе. А її рідні – мати, тато і баба, - у Києві.

Близькі артистки й досі залишаються в Україні, не хочуть виїжджати. Сама ж Катерина Кузнєцова нині в Європі.

Мій цивільний чоловік, коли ми тільки познайомились, мені сказав: "Катю, я не хочу жити у росії", хоча він росіянин. Я його тоді запитала, чому. Він відповів: "Я не можу жити в цій країні, де все так влаштовано. Де немає свободи". Ми готувалися до того, щоб переїхати, але не встигли, - каже Кузнєцова.

Тим не менш, квартиру на 67 кв м та машину, які в неї залишилися у Москві, не продаватиме.

Зірка каже, що від початку вторгнення в росії не була і не приїде, відмовилася від усіх ролей в російських стрічках та серіалах.

Також Катерина Кузнєцова зізналася, що їй соромно, що не покинула рф після анексії Криму.

Це моя особиста драма, особиста трагедія. Я поїхала через те, що 2009 року, працюючи на одному телеканалі, знімаючись у крихітних серіалах, я зрозуміла, що я не потрібна своїй країні. Я не розуміла масштабу, наскільки це серйозно та якими будуть наслідки. Я не думала про це. У мене було стільки роботи. А я до роботи голодна. У мене були контракти, я розуміла, що не можу підводити людей. Востаннє я була в Криму 2008-го. Мене неодноразово намагалися прогнути. Але я казала, що зніматись там не буду, - сказала Кузнєцова.

Принциповим для акторки було також "не зніматися з покидьком Охлобистіним".

Я знаю, що це непрофесійно, але коли я побачила, що він говорив про Україну, я сказала, що не ввійду з ним у кадр, - додала артистка.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак вирішила втекти з росії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next