"Через таких зрадників в Україні стільки проблем": Федишин відреагувала на виступ Повалій у Кремлі (відео)

"Через таких зрадників в Україні стільки проблем": Федишин відреагувала на виступ Повалій у Кремлі (відео)

Нещодавно співачка Таїсія Повалій виступила в Кремлі.

Артистка вийшла на сцену разом зі Стасом Михайловим і Миколою Басковим, які відкрито підтримують війну Путіна.

Українська виконавиця Ірина Федишин відреагувала на це. У програмі "Зірковий шлях" знаменитість зазначила, то такі люди, як Повалій, не можуть бути громадянами України.

Вона проти свого народу. Якщо вона виступає там, підтримує цю владу – значить, вона за вбивства українців. Ну яка вона громадянка України? Ну то приїдь сюди, хай тебе теж розстріляють, – заявила Федишин.

Вона зазначила, що саме через таких "зрадників в Україні стільки проблем".

Які сіяли тут "рускій мір", співали російськомовні пісні, мало робили для української пісні, культури. Росіяни робили свої премії, а наші артисти туди гасали за преміями, бо тут їм не вистачало... Росіяни знали, що культура – це важливо. Вони спочатку зомбували наших людей культурою, а тепер заїхали танками з ракетами та снарядами, – додала вона.

Нагадаємо, раніше Данилко висловився на адресу Кіркорова, який підтримав Марченко.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next