"Приїдемо тоді, коли Москва буде під українським прапором": Дорн не засмутився забороні в’їзду в росію на 50 років (відео)

"Приїдемо тоді, коли Москва буде під українським прапором": Дорн не засмутився забороні в’їзду в росію на 50 років (відео)

Український артист і продюсер Іван Дорн розповів, як святкуватиме перемогу України та похорон путіна.

В інтерв’ю Фактам ICTV співак розповів, що в рф він планує поїхати лише тоді, коли москва буде під українським прапором, тому заборона в’їзду на 50 років його точно не засмутила.

Може, приїдемо тоді, коли Москва буде під українським прапором. Почнемо з Краснодарського краю, заберемо його назад, Таганрог, все інше, а потім до москви дійдемо, поставимо прапор. Скажемо: Нам не потрібно до вас їздити, тепер ви до нас будете їздити, – сказав артист.

В разі смерті Путіна співак вже приготував пляшку горілки та святковий салют.

Я не шкодую про те, що не побачу його похорон. Я не бачив похорон Сталіна, то і путіна не побачу. Нічого страшного. Я б відсвяткував сто відсотків. В мене вже пляшка горілки стоїть на цей день і салюти! – сказав виконавець.

Артист зазначив, що з нагоди перемоги України у війні з росією хотів би влаштувати великий концерт у Києві разом з іншими артистами. Дорн сподівається, що цей день настане вже зовсім скоро.

Дуже хочу повернутися до Києва і влаштувати великий концерт разом із іншими нашими артистами. Я хотів би побачити всіх живими, всіх своїх рідних, друзів. І просто людей, мешканців Києва, яких і зараз продовжують обстрілювати, як і майже всю Україну. Але свято нашої перемоги буде реально класним! Я на нього дуже чекаю і, сподіваюся, воно відбудеться якомога скоріше! – сказав Дорн.

Нагадаємо, раніше Анна Кошмал розповіла, хто з акторів "Сватів" підтримав її після початку війни.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next