Артем Пивоваров представив нову вражаючу пісню із циклу "Твої вірші, мої ноти"

Артем Пивоваров представив нову вражаючу пісню із циклу "Твої вірші, мої ноти"
У межах культурного проєкту співак представляє нове бачення відомої української співанки «Ой на Горі».

Артем Пивоваров продовжує привертати все більшу увагу українців своїми проєктами, піснями та благодійними заходами за кордоном. Цього разу артист представив пісню на вірш «Ой на Горі». Це перша народна пісня, що отримала нову інтерпретацію в проєкті «Твої Вірші, Мої Ноти». 

Цього разу я відійшов від творчості окремих представників літератури і взяв за основу текст, автором якого є народ. Робота змальовує спільну для більшості сучасних українців картину. Дійсність, в якій мільйони сімей були змушені розлучитися та відчути біль втрати. У цей час кожен з нас проходить «трансформацію». Поняття «сім‘ї» стає ширшим та духовним, адже це не лише про кровні узи. Сім'я - це й ті люди, що мають спільні цінності, мрію та мету і об‘єднуються задля ії досягнення, - наголосив Артем.

Аналізуючи текст, можна провести паралель із тим, що відбувається в нашій країні зараз. Український народ - голуби миру, що зазнали атаки від сокола, який вирішив зруйнувати їхнє життя. У новому баченні пісні відчувається мотиваційний меседж: ми повинні бути сильними та єдиними. Вже п'ятий місяць ми показуємо всьому світові, що наша багатомільйонна країна стала великою родиною, яка буде битись за кожного до кінця. Попри всі складнощі і моральне виснаження ми горимо вірою в світле майбутнє, і нас не зламати.

Нагадаємо, що "Готова бити морду": Астаф'єва жорстко звернулась, до українців, що викладають у соціальні мережі своє "красиве життя" (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Щоб ти здохла": пісня Андрія Данилка про Бандеру викликала бурхливу реакцію в мережі (відео) "Щоб ти здохла": пісня Андрія Данилка про Бандеру викликала бурхливу реакцію в мережі (відео)
Раніше на сцені Палацу "Україна" Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки виступив у програмі "Дизель Шоу".
Loading...
Load next