Анна Кошмал зізналася, що помилилася в своїх колегах зі "Сватів" (відео)

Анна Кошмал зізналася, що помилилася в своїх колегах зі "Сватів" (відео)

Українська актриса Анна Кошмал розповіла, чи підтримав її хтось із колег по серіалу "Свати" після повномасштабного вторгнення рф. З сумом зірка сказала, що ексколеги, з якими вона пропрацювала майже десять років, не зв'язувалися з нею. 

Ні, не зв'язувалися. У нас були дуже теплі стосунки, це правда. Але яке це зараз має значення? Я стою за своїх. Так трапляється в житті, що ти помиляєшся в людях, - сказала Анна Кошмал в інтерв'ю ЖВЛ. 

Також актриса зазначила, що зараз, після всього, що сталося, варто захистити себе від російської культури і акторів, що дасть потужний поштовх до розвитку.

Я думаю, якщо ми будемо цінувати своїх, і нарешті обмежимо себе від країни-паразита, то це великий шанс до розвитку, - додала Кошмал. 

Нагадаємо, що Вотерс з "Pink Floyd" написав листа Путіну: "послав" російського диктатора.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Анна Кошмал розповіла, хто з акторів "Сватів" підтримав її після початку війни Анна Кошмал розповіла, хто з акторів "Сватів" підтримав її після початку війни
Охочих надати підтримку Ані виявилося не так багато.
Фаворити «Оскара»: експерти визначили ймовірних претендентів Фаворити «Оскара»: експерти визначили ймовірних претендентів
8 лютого будуть оголошенні номінанти на 94-ту кінопремію «Оскар» за заслуги в галузі кінематографа за 2021 рік, проте експерти та букмекери вже визначили ймовірних фаворитів.
Loading...
Load next