Притула зізнався, що змушує його гірко плакати під час війни (відео)

Притула зізнався, що змушує його гірко плакати під час війни (відео)

Український телеведучий, шоумен та волонтер Сергій Притула зізнався, що інколи дозволяє собі слабкість і може поплакати. Так сталось через повномасштабну війну проти нашої країни. Про це ведучий поділився в інтерв'ю "Ґрунту".

Я тут не буду якимось оригіналом, відверто кажучи, тому що плакав, коли друзі гинули. Плакав, коли з братом не було зв'язку, коли вони зачищали Ірпінь. Плакав, коли дехто з друзів виходив з полону, кого повертали, це були сльози радості, - каже він.

За словами шоумена, часом він лив сльози, коли прокидався після початку повномасштабної війни сам у їхній з дружиною величезній оселі. Адже вони так мріяли, щоб їхній дім був сповнений веселощів та дитячим сміхом. 

Але потім, на тлі того, що діти в деяких батьків більше не пробіжаться вже ніколи через цю кляту війну, а в деяких дітей батьки більше не прокинуться в пустій оселі, ти розумієш, що твої проблеми — це нуль.Чи твої клопоти й переживання. Запихаєш переживання свої кудись глибше, йдеш на свій фронт і лупашиш далі, - сказав Притула.

Нагадаємо, що комік Ігор Ласточкін зізнався, що не спілкується з братом і батьком з рф (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next