Хто вийшов у фінал з другого півфвіналу «Євробачення-2023»?

Хто вийшов у фінал з другого півфвіналу «Євробачення-2023»?
Швидкий початок не змусив довго чекати на конкурсантів.

Ведучі Юлія Саніна та Ханна Веддінгем були у вбраннях кольору українського прапору. Впродовж вечора наша ведуча Юлія декілька разів говорила українською мовою.

Далі на сцені виступили 16 країн-конкурсанток. Серед них були Албанія, Кіпр, Естонія, Бельгія, Австрія, Австралія, Литва, Польща, Вірменія, Словенія, Данія, Румунія, Ісландія, Греція, Сакартвело, Сан Марино.

Поки охочі голосували за своїх фаворитів на сцені виступили Марія Яремчук, Отой та Злата Дзюнька. Вони виконали найвідоміші українські пісні у новому аранжуванні. Після них було маленьке шоу від травесті дів. Мета його закликати людей не боятися бути собою.

За підсумками голосування у фінал пройшли 10 країн. Це Албанія, Кіпр, Естонія, Бельгія, Австрія, Австралія, Литва, Польща, Вірменія та Словенія. Їхні виступи ми ще раз побачимо у суботу о 22:00.

У той же фінальний вечір виступлять наші представники – гурт TVORCHI. У розважальній програмі заспівають запрошені гості Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Джамала та Руслана. Гурти Kalush та Go_A

Автор: Злата Новосельська

Читайте також
Хто вийшов у фінал з першого півфвіналу «Євробачення-2023»? Хто вийшов у фінал з першого півфвіналу «Євробачення-2023»?
Феєричний вечір почався з відеовізитівки конкурсу. У ньому коротко розповіли чому Україна не змогла сповна приймати конкурс цьогоріч.
Вперше в історії: збірна України потрапила у плей-офф Євро-2020 Вперше в історії: збірна України потрапила у плей-офф Євро-2020
"Жовто-сині" стали одною з чотирьох кращих команд, які зайняли треті місця у своїх групах.
Loading...
Load next