Головна музична подія країни: до Львова повернувся національний проєкт "Українська пісня"

Головна музична подія країни: до Львова повернувся національний проєкт "Українська пісня"
На велику сцену до Львова повернувся Національний проєкт «УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ / UKRAINIAN SONG PROJECT»

Музика як оберіг, музика як зброя: на велику сцену до Львова повернувся національний проєкт "Українська пісня".

Де як не на майданчику "Української пісні" можна зустріти і акул шоу-бізнесу, і ще зовсім юних пташенят, які лише на старті кар'єри. Тож за порадами для артистів-початківців йдемо до Іво Бобула, який, як сам каже, "одружений зі сценою вже 45 років".

Також серед хедлайнерів фестивалю NK, KAZKA, Jerry Heil, гурт «TVORCHI», Арсен Мірзоян та інші молоді й перспективні музиканти.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Анджеліна Джолі застала повітряну тривогу на львівському вокзалі (відео) Анджеліна Джолі застала повітряну тривогу на львівському вокзалі (відео)
Акторка разом з іншими людьми спустилася в укриття.
Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни? Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни?
Щороку напередодні Нового Року чи не кожен українець думає про головну прикрасу цього свята – ялинку. Про те, яку красуню безпечніше обрати та цінові категорії далі.
У Львові відбулася виставка картин відомої художниці Ірини Третьяк У Львові відбулася виставка картин відомої художниці Ірини Третьяк
Відома художниця Ірина Третьяк організувала у Львові показ своїх картин з нової колекції, що мисткиня почала створювати з початку повномасштабного вторгнення
Loading...
Load next