На сайті Кабміну з’явилась петиція про заборону тіктоку в Україні

На сайті Кабміну з’явилась петиція про заборону тіктоку в Україні

Авторка петиції вважає, що тікток завдає шкоди українському суспільству й ставить під загрозу національну безпеку України.

На сайті Кабінету Міністрів почався збір голосів під електронною петицією з вимогою заблокувати соціальну мережу «ТікТок» на території України. Оксана Андрусяк, яка її зареєструвала, вважає, що тікток завдає шкоди українському суспільству й ставить під загрозу національну безпеку України.

Свою позицію авторка петиції аргументувала тим, що в соцмережі багато «чутливої» інформації про російсько-українську війну підпадає під цензуру. Водночас у тіктоці шириться російська дезінформація та пропаганда.

Також авторка вважає, що «чутлива» інформація про війну, якою діляться українські користувачі, в тому числі держслужбовці та військовослужбовці, може бути використана кібершпигунами на шкоду нацбезпеці та обороноздатності української держави.

Петиція, зареєстрована 10 червня, наразі зібрала понад 7,2 тис. підписів із необхідних для її подальшого розгляду 25 тисяч.

Нагадаємо, Сирський: Ворог наступає по всьому фронту, найгарячіше - на Покровському та Курахівському напрямках

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео) "Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео)
Кондратюк вимагає заборонити виступи російських артистів в Україні до повернення Криму і відновлення контролю над східними кордонами країни.
Авіаквитки для українців подешевшають: подробиці від міністра Авіаквитки для українців подешевшають: подробиці від міністра
Владислав Криклій і Муса Магомедов розповіли про нову ініціативу Кабміну.
Україна заборонить в'їзд громадянам Індії: коли почнуть діяти обмеження Україна заборонить в'їзд громадянам Індії: коли почнуть діяти обмеження
Вже від завтра, 2 травня, Україна закриває свої кордони для громадян, які прибули з Індії або перебували на її території. Обмеження для іноземців діятимуть до кінця карантину в України.
Loading...
Load next