"Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео)

"Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео)
Кондратюк вимагає заборонити виступи російських артистів в Україні до повернення Криму і відновлення контролю над східними кордонами країни.

Петиція з вимогою повної заборони концертної діяльності артистів із Росії до повернення Криму в склад України та відновлення Україною контролю над своїми східними кордонами набрала на сайті президента 25 тисяч голосів. Цим самим петиція Кондратюка про заборону гастролей артистів з РФ в Україні набрала достатню кількість голосів на яку тепер має відреагувати президент України Володимир Зеленський.

Про це свідчать дані реєстру електронних петицій.

Я впевнений, що громадяни країни-агресора, які працюють у сфері розваг - артисти/артистки, актори/акторки насправді не несуть ніякої культури. Оскільки представники агресора, які промовчали і тим самим підтримали окупацію Криму та розв'язання Росією, їхньою батьківщиною, війни на східному Донбасі, своїм мовчанням теж несуть відповідальність за агресивні дії Росі, - пояснив автор петиції - телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк.

На думку Кондратюка, чинна українська влада не дуже розуміє, як захищати країну від культурної агресії. Зокрема, переважна більшість артистів проти яких спрямована петиція, зазначив Кондратюк, або відвідує окупований Крим, або відкрито підтримує агресію Кремля, або просто мовчить, що, на його думку, теж є підтримкою війни Росії з Україною.

Отже, 25 000 голосів моя петиція зібрала. Спасибі всім, хто поставив свої підписи під нею! Чекаємо розгляду Зеленським. Подивимося — що легше: критикувати за „бізнес на крові“ попередника, або забороняти цей та інші злочинні бізнеси з агресором, - наголосив продюсер на своїй сторінці у Facebook.

Скріншот: Сайт електронних петицій

Окрім цього, у в ефірі "24 каналу" Кондратюк прокоментував виступи скандального виконавця Басти, Любові Успенської та Валерія Меладзе. Так, він нагадав, що до прикладу, Успенська є великою любителькою російського президента Володимира Путіна та  неодноразово заявляла, що він – "дуже крутий чоловік", а ось Меладзе взагалі з 2003 року є членом партії "Єдина Росія": "Це партія війни проти України. Лідером на позаминулих виборах був Дмитро Медведєв. Там повне антиукраїнське лайно в голові. Водночас Валерію Меладзе платять членські внески".

Відео: "24 канал".

Нагадаємо, що з 2015 року Міністерство культури України за поданням СБУ веде перелік осіб, що становлять загрозу національній безпеці, який наразі налічує 206 прізвищ. 

Зокрема, раніше Ігор Кондратюк відреагував на інтерв'ю Ані Лорак, в якому вона натякнула на "замовне" цькування її як артистки, через що вона і поїхала в Росію. Продюсер і ведучий на це заявив, що у Лорак "мало мізків". Напередодні співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, анонсувала першу за останні сім років пісню українською мовою.

Читайте також
Квитки на концерт Моргенштерна й досі продають (відео) Квитки на концерт Моргенштерна й досі продають (відео)
Квитки на концерт Моргенштерна і досі продаються у Києві. Хоч відомо, що російський репер не зможе приїхати до України через заборону СБУ.
Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі
Артистка заявила, що дуже сумувала за Україною і чекає зустрічі з прихильниками.
Гастролі російського репера Моргенштерна в Україні заборонені - СБУ Гастролі російського репера Моргенштерна в Україні заборонені - СБУ
Російський співак Моргенштерн входить до списку осіб, які становлять загрозу нацбезпеці України, його творчість пропагує культ насильства та створює передумови конфліктних ситуацій на концертах.
Loading...
Load next