На Львівщині продовжують знищувати застарілі боєприпаси

На Львівщині продовжують знищувати застарілі боєприпаси
1 липня піротехнічна група 2 Спеціального центру швидкого реагування вилучила та усунула встановленим порядком 76 мм артилерійський снаряд часів Другої Світової війни.

1 липня піротехнічна група 2 Спеціального центру швидкого реагування вилучила та усунула встановленим порядком 76 мм артилерійський снаряд часів Другої Світової війни. Про це інформують в обласній ДСНС

Знахідку виявили місцеві під час прогулянки у селі Скнилів, Пустомитівського району на березі річки Опір.

Цього ж дня фахівці знищили мінометну міну.

До речі, у Львові на вулиці Пластовій виявили 75 мм артснаряд часів Другої світової війни.

Надзвичайники нагадують про необхідність дотримання правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки. Предмети не можна переносити, розбирати чи кидати у багаття. Натомість, слід зателефонувати на номери «101» або «102».

Нагадаємо, що на Львівщині посеред дороги здетонувала вибухівка. Поблизу Львова в селі Бартатів на місці події внаслідок розриву невідомого пристрою пошкоджено автомобіль, що у той момент проїжджав повз.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
У четвер 23 вулиці Львова протягом дня будуть без світла У четвер 23 вулиці Львова протягом дня будуть без світла
9 грудня, через проведення планових ремонтних робіт ПАТ «Львівобленерго» знеструмить низку будинків.
Влада "годує" обіцянками: у Львові мешканці на вулиці Лемківській живуть у аварійному будинку (відео) Влада "годує" обіцянками: у Львові мешканці на вулиці Лемківській живуть у аварійному будинку (відео)
Роки скарг, прохань та навіть поневірянь – мешканці аварійного будинку на вулиці Лемківській майже 20 років не можуть домогтися розуміння від влади.
Loading...
Load next