За минулу добу на Львівщині зафіксували 120 нових випадків захворювання на коронавірус

За минулу добу на Львівщині зафіксували 120 нових випадків захворювання на коронавірус
Напружена ситуація.Серед цієї кількості – 41 житель Львова. Загалом лабораторії провели 378 ПЛР-тестів. До слова, Львівщина й надалі очолює «антирейтинг хворих областей».

Напружена ситуація.

Серед цієї кількості – 41 житель Львова. Загалом лабораторії провели 378 ПЛР-тестів.

До слова, Львівщина й надалі очолює «антирейтинг хворих областей».

Станом на ранок 27 липня в Україні виявили 807 інфікованих, тоді як одужали від COVID-19 лише 315 осіб, а померли 11 пацієнтів.

Цього тижня Львівська область знову потрапила до «червоного списку» регіонів, не готових до послаблення карантину.

А все ж, 17 липня у місті дозволили відновити роботу дитячих садочків та кінотеатрів, а обласна комісія ТЕБ і НС рішень про посилення карантину не ухвалювала.

Загалом, станом на ранок понеділка, 27 липня, у місті та області 8952 захворіли на коронавірус, з них 238 — летальні випадки, а 2070 — одужало.

За період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 6946 осіб, госпіталізували — 1355, на амбулаторному лікуванні — 5591 особа, виписали — 1174 особи. Зараз у лікарні перебуває 181 особа, з них в реанімації — 8 осіб, на апараті штучної вентиляції легень — 4 особи.

Нагадаємо, що у Львівській лікарні швидкої допомоги запрацювала нова лабораторія, де проводять ПЛР-дослідження. Це дозволить пацієнтам 1 та 8 лікарні оперативно отримувати результати ПЛР-тестів.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
За 8 березня на Львівщині трапилось 45 ДТП
16 автопригод стались на дорогах області, ще 29 – у Львові. Дві з них – з потерпілими. Внаслідок ДТП одна особа загинула, ще троє – були травмовані.
Депутатам Львівської облради вручили повістки: як це відбулось? (ВІДЕО) Депутатам Львівської облради вручили повістки: як це відбулось? (ВІДЕО)
Згідно зі ст. 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», відстрочку від призову мають депутати лише Верховної Ради
Смертельна ДТП у Бродах: 4 осіб загинуло, серед яких – дитина (відео) Смертельна ДТП у Бродах: 4 осіб загинуло, серед яких – дитина (відео)
На нерегульованому перехресті у Бродах легковик зіштовхнувся з бронетранспортером, який рухався у складі колони військової техніки.
Loading...
Load next