На Львівщині чоловік намагався вбити матір колишньої, після чого скоїв самогубство

На Львівщині чоловік намагався вбити матір колишньої, після чого скоїв самогубство
24 вересня 23-річна жителька Стебника звернулася у Дрогобицький відділ поліції із заявою про замах на життя її мами.

24 вересня 23-річна жителька Стебника звернулася у Дрогобицький відділ поліції із заявою про замах на життя її мами.

У помешканні правоохоронці виявили 51-річну жінку з вогнепальним пораненням голови. За інформацією нацполіції, постріл здійснили з вулиці – крізь вікно, після чого втік.

Потерпілу госпіталізували, медики роблять усе можливе для порятунку життя.

Як встановили правоохоронці, до стрільби причетний раніше судимий 28-річний житель Перемишлянського району, колишній хлопець заявниці.

Поліцейські виявили тіло розшукуваного без ознак життя, з вогнепальним пораненням голови, неподалік залізничної станції Верхні Гаї. Біля нього лежав обріз мисливської рушниці. Попередньо чоловік здійснив самогубство.

За фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюють обставини події, призначені експертизи.

Нагадаємо, що СБУ викрила депутата однієї з сільських рад у Львівській області за незаконним відчуженням земель Міноборони. За даними відомства, депутат-член земельної комісії вступив у змову зі службовими особами квартирно-експлуатаційного відділу Міноборони.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Змії продовжують атакувати: на Львівщині плазун вкусив 54-річну жінку Змії продовжують атакувати: на Львівщині плазун вкусив 54-річну жінку
З настанням літнього сезону на Львівщині побільшало випадків укусів гадюк. Однак, спеціалісти переконують, що плазуни спеціально не кусатимуть людину, тільки якщо їх спровокувати.
«Дім Путіна» на стінах церкви (відео) «Дім Путіна» на стінах церкви (відео)
У Львові розмалювали стіни храму московського патріархату на Сихові, а також залили монтажною піною вхідні двері.
Loading...
Load next