На Львівщині через шахрайство чоловіка посадили за ґрати

На Львівщині через шахрайство чоловіка посадили за ґрати
Про це проінформували у прокуратурі Львівської області.Судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо цього зловмисника, якого обвинувачували у шахрайстві, завершено.Зазначимо, що протягом тривало

Про це проінформували у прокуратурі Львівської області.

Судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо цього зловмисника, якого обвинувачували у шахрайстві, завершено.

Зазначимо, що протягом тривалого часу, а саме жовтня-грудня 2019 року, чоловік заволодів коштами старшої жінки, сумою - понад 80 тисяч грн, зловживаючи її довірою. Натомість обіцяв допомогти в умовно-достроковому звільненні її сина.

Як стало відомо, що чоловік - 23-річний житель міста Новояворівськ, що на Львівщині. Також встановлено, що він був неодноразово судимий раніше за крадіжки.

Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 3 роки, й, окрім цього, він порушив умови умовно-дострокового звільнення, тож за ґратами проведе 4 роки.

Нагадаємо, що у Львові затримали контрабандиста, який вивозив культурні цінності у Росію. Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Лікарська Маланка у Гарнізонному храмі: яку цьогоріч ціль мають благодійники? (відео) Лікарська Маланка у Гарнізонному храмі: яку цьогоріч ціль мають благодійники? (відео)
Лікарська Маланка — уже добра традиція медиків Галичини ще з 1912 року, яка жива та популярна й донині.
Loading...
Load next