Дрогобич відмовився від локдауну

Дрогобич відмовився від локдауну
На засіданні міської комісії ТЕБ та НС щодо посилення карантину прийнято «компромісне рішення», яке враховує інтереси підприємців

Про це повідомили в ефірі кризового медіацентру за участю керівника відділу з питань надзвичайних ситуацій Ігоря Юзвяка, передає ВАРТО.
 

За його словами, карантинні обмеження посилюють з 24 березня до 6 квітня. Проте, щодо сфери громадського обслуговування посадовці прийняли лояльне рішення.

Правила, яких повинні дотримуватись містяни:

  • у ресторанах і кафе відстань між столиками 2 м, а також заповненість залів не більш ніж половина;

  • у ТРЦ 1 покупець на 20 кв. м площі;

  • робота салонів краси, спортзалів і басейнів за попереднім записом;

  • відстань у чергах до каси 1,5 м;

  • старша школа на дистанційному навчанні, а молодша та садочки працюють;

Зазначимо, Міністерство охорони здоров’я включило Львівську область у червону зону

 

 

Читайте також
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео) Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео)
Ситуація із коронавірусом у Львові наразі незмінна, відтак найближчим часом карантин у місті не планують послаблювати.
За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика
Станом на ранок 12 травня у місті та області підтверджено 132 046 випадків інфікування коронавірусом, з яких 3407 – летальні.
Loading...
Load next