У Львівській області Укрзалізниця не буде обмежувати рух поїздів

У Львівській області Укрзалізниця не буде обмежувати рух поїздів
Не зважаючи на те, що вже від завтра у Львові та області почне діяти "червона карантинна зона", Укрзалізниця не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів.

Про це повідомили на офіційному сайті Укрзалізниці.

" Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо віднесення Львівської області до переліку "червоних зон", Укрзалізниця не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів у регіоні, як мінімум, до 30 березня ", - зазначається у повідомленні. 

Однак, це залежатиме також і від динаміки захворюваності на Covid-19 в області впродовж тижня. Якщо ж кількість хворих не зменшуватиметься, комісією буде прийняте рішення щодо необхідності обмеження залізничних перевезень.

В Укрзалізниці зауважують, що будуть уважно слідкувати за дотриманням карантинних вимог у поїздах та вокзалах. Зокрема, пасажирів проситимуть обов'язково повідомляти про виявлені випадки неналежного носіння масок або відмови від них іншими пасажирами або ж працівниками Укрзалізниці.

Читайте також
На час локдауну у Львові скасували три автобусні маршрути
На період карантину у Львові відмінили курсування трьох автобусних маршрутів - №2а, 10 і 45. У автобусному підприємстві зазначають, що зумовлено це тим, що ці автобуси повторюють схему руху електротранспорту.
Коли львівські школярі повернуться за парти Коли львівські школярі повернуться за парти
З середи, 5 травня учні повернуться до навчання в офлайн-режимі.
У Львові можуть зупинити роботу громадського транспорту
Через погіршення ситуації з коронавірусом у Львові можуть припинити роботу громадського транспорту. Тому у місті розглядають нові етапи боротьби та поширення Covid-19.
Loading...
Load next