Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео)

Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео)
Ситуація із коронавірусом у Львові наразі незмінна, відтак найближчим часом карантин у місті не планують послаблювати.

Сьогодні, під час ранкового ефіру на радіо "Люкс FM" мер  Львова Андрій Садовий наголосив, що епідеміологічна ситуація у місті не змінюється у кращу сторону. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

" Наразі у Львові карантин введено до 12 квітня, але якщо дивитись об'єктивно, статистика не найкраща. Станом на сьогодні у нас 1112 людей є госпіталізованими в міських медичних закладах. Добре, що ми збільшуємо кількість ліжок в лікарнях, і з 1300, які ми мали, в межах 10 квітня ми вийдемо на показник 2 тисячі місць. Але люди продовжують поступати кожного дня. За вчора, не зважаючи на те, що це була неділя, поступило 46 нових важкохворих пацієнтів. І це тільки у Львові, по області взагалі більше сотні ", - зазначив Садовий.

Наразі у Львові карантин введено до 12 квітня, однак іншого варіанту, як ввести у місті локдаун - немає.

" Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації. Наразі багато людей нехтують карантинними обмеженнями. Щодо карантину, то поки все без змін, але якщо піде погіршення, то можуть закрити все: і авіа, і залізничне сполучення зі Львовом ", - розповів міський голова.

Нагадаємо, що у 8-мій лікарні цього тижня розгорнуть ще 38 ковідних ліжок. Також днями мають розпочати облаштування у поліклініці на проспекті Червоної Калини. Там буде 60 резервних ліжок. 

 

Читайте також
У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня
Карантин у Львові продовжили до 4 травня. Відповідне рішення сьогодні прийняла комісія з надзвичайних ситуацій.
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
У Львові через порушення карантину закрили 5 закладів У Львові через порушення карантину закрили 5 закладів
Львівська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення щодо закриття декількох закладів Львова, зокрема нічних клубів, які ігнорували дотримання норм жорсткого локдауну у місті.
Loading...
Load next