Ввечері у Львові на годину згасне світло

Ввечері у Львові на годину згасне світло
Львів доєднається до найбільшої природоохоронної акції у світі - Година Землі, аби привернути увагу до екологічних проблем планети.

Через це, сьогодні о 20.30 у місті вимкнуть світло одразу на кількох важливих спорудах — Ратуші, Архикатедральному соборі святого Юра і телевежі на Високому Замку. Повідомляє пресслежба Львівської міської ради.

Нагадаємо, Година Землі -  це щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої суботи березня і закликає людей, організації та комерційні установи символічно вимкнути зайве освітлення та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети.

Зазначимо, що цьогоріч Львів також долучився до світової ініціативи Зокрема вимикають також Лондонське око, театр Сіднею, єгипетські піраміди, міст Ґолден Ґейт в Сан-Франциско, Колізей у Римі, як символи надії на активні дії кожного з нас заради сталого, дружнього до природи світу. Однак, вперше ця акція відбулася у Сіднеї ще у 2007 року, а вже за рік її підтримали у всьому світі.

Читайте також
Сьогодні у Львові протягом дня деякі вулиці будуть без світла Сьогодні у Львові протягом дня деякі вулиці будуть без світла
19 листопада, через проведення планових ремонтних робіт ПАТ «Львівобленерго» знеструмить низку будинків на майже 20 вулицях Львова.
"Rallye Monte-Carlo": вперше за 111 років українці на українських авто візьмуть участь у найпрестижніших європейських автоперегонах (фото,  відео) "Rallye Monte-Carlo": вперше за 111 років українці на українських авто візьмуть участь у найпрестижніших європейських автоперегонах (фото, відео)
Буде ралі. І не якесь. А Монте-Карло Класік. Одні з найпрестижніших перегонів у Європі.
Loading...
Load next