Андрій Білий звільнився з посади у міській раді Львова

Андрій Білий звільнився з посади у міській раді Львова
Виконувач обов’язків керівника управління безпеки міста та заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий повідомив, що йде з Львівської міськради.

З його слів, він планував завершити роботу ще після виборів міського голови минулого року, але мер Львова тоді запропонував створити департамент міської мобільності. Тож Андрій Білий залишився працювати у львівській Ратуші.

Про це Білий повідомив у своєму влозі на YouTube у понеділок, 7 червня. 

Після виборів планував завершити. Але міський голова запропонував створити департамент мобільності... За цей час ми підготували все для створення департаменту. Далі ситуація від мене не залежить. Я розумію, що треба провести ще декілька сесій депутатів, і декілька ухвал треба підтримати…Щось мені підказує, що до вересня департаменту не буде. Не бачу потреби витрачати гроші громади на мою заробітною плату. Тому прийняв рішення – зараз пишу заяву на звільнення, - повідомив Андрій Білий.

Зокрема він також повідомив, що планує восени подаватись на посаду директора департаменту міської мобільності на конкурсних засадах.

Коли буде конкурс на директора департаменту мобільності, планую подаватися на цю посаду. І тут бачу переваги: по-перше, зекономимо кошти громади, по-друге, якщо буде кращий кандидат за мене — буду тільки радий. Якщо все ж таки переможу на конкурсі, буду мати достатньо енергії, щоб цю роботу розкрутити, - додав Білий.

Зазначимо, що посадовець пропрацював у міськраді чотири роки. У 2017 році його призначили радником міського голови, а через рік – заступником директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської мерії. 

Читайте також
У внутрішньому дворику в центрі Львова відкриють Олімпійську фан-зону У внутрішньому дворику в центрі Львова відкриють Олімпійську фан-зону
Lviv Olympic Space діятиме у внутрішньому дворику львівської Ратуші з 23 по 8 серпня. Фан-зона буде безкоштовною для всіх охочих.
У Львові обговорили питання щодо придбання медобладнання у кредит (відео) У Львові обговорили питання щодо придбання медобладнання у кредит (відео)
Питання придбання у лізинг обладнання для львівських лікарень викликало шквал суперечок серед депутатів. Чи не найактивніше депутати обговорювали на вчорашній сесії питання придбання у лізинг обладнання для львівських лікарень.
У мерії розповіли, коли у Львові завершиться опалювальний сезон У мерії розповіли, коли у Львові завершиться опалювальний сезон
Наразі тепло у оселях вимикати не будуть, оскільки вже від завтра у Львові прогнозують різке похолодання.
Loading...
Load next