У Львові знову продовжили карантин, тепер до 12 квітня

У Львові знову продовжили карантин, тепер до 12 квітня
У зв’язку з стрімким збільшенням хворих на коронавірус у Львові комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити жорсткий карантин до 12 квітня.

Так в умовах карантину транспорт курсуватиме в режимі спецперевезень, а в дитячих садочках працюватимуть лише чергові групи для тих дітей, чиї батьки працюють на роботі. 

Про це повідомляє пресслужба ЛМР та депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, на своїй сторінці у Facebook

Так львівські школи продовжують навчання у дистанційному режим, магазини непродовольчої групи, будівельних товарів та заклади харчування працюють лише на виніс та за попереднім замовленням, а непродовольчі ринки і також змішані ринки, повинні бути зачинені.

Однак, за окремим поданням поліції через порушення карантинних обмежень комісія з надзвичайних ситуацій призупиняє роботу:

  • «Епіцентр», вул. Богдана Хмельницького, 188;

  • «Єва», просп. Чорновола, 1;

  • «Макдональдс», просп. Шевченка, 7;

  • «Братиська», вул. Січових Стрільців, 3;

  • «Гребуче Ябко», вул. Староєврейська, 20;

  • «Йокі», вул. Гнатюка, 12а;

  • «Малевич», просп. Чорновола, 2.

Зокрема, мер Львова також вкотре закликав підприємців міста перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи.
 

Читайте також
Садовий заявив, що у Львові можливе послаблення жорсткого карантину Садовий заявив, що у Львові можливе послаблення жорсткого карантину
Міський голова Львова розповів, що завтра у Львові мають прийняти рішення щодо можливості послаблення карантину для ринків та учнів 1-4 класів. Адже локдаун дав бажані результати.
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео) Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео)
Ситуація із коронавірусом у Львові наразі незмінна, відтак найближчим часом карантин у місті не планують послаблювати.
Loading...
Load next