На Львівщині в центрі по "відмиванню грошей" вилучили 42 млн грн готівки

На Львівщині в центрі по "відмиванню грошей" вилучили 42 млн грн готівки
Під час обшуків у конвертаційному центрі у Львівській області вилучили 42 мільйони гривень готівки. Працівники центру допомагали підприємцям зменшити суму податків до державного бюджету.

Працівники фіскальної служби виявили та ліквідували тіньовий центр для зменшення суми платежів у бюджет. Організатори "центру відмивання" допомагали підприємцям уникати сплати податків та переводити кошти у готівку.

Про це сьогодні, повідомили на Facebook сторінці Державної фіскальної служби України.

" Група осіб, яка працювала на ринку послуг, розробила тіньову схему діяльності, де з однієї сторони були  імпортери, гуртовики та інші компанії які мали можливість продавати «податковий кредит», а з іншої - компанії які мали потребу в готівкових коштах, діяли з метою мінімізації сплати податку на прибуток, сплати єдиного соціального внеску, податку на доходи з фізичних осіб ", - йдеться у повідомленні.

 

Під час обшуків провоохронці також виявили чорнові записи, фінансово-господарську документацію залучених СГД, 8 печаток та понад 4️2️ млн грн. Їх вилучили як речові докази.

Наразі тривають оперативні заходи та встановлюється причетність інших осіб до діяльності "центру мінімізації платежів у бюджет" з метою притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Читайте також
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото) Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото)
В одному із садків Львова розгорівся скандал через добровільні внески. Батьки звернулися до влади, аби звергнути увагу на проблему.
Loading...
Load next