Львівські партульні затримали скутериста з холодною зброєю

Львівські партульні затримали скутериста з холодною зброєю
У 18-річного скутериста поліцейські ймовірно виявили холодну зброю. Хлопець хвилювався, тому патрульні вирішили провести поверхневу перевірку й виявили цікаву знахідку.

Вночі, 3 квітня, на вулиці Шота Руставелі патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху 18-річного скутериста. Однак, під час перевірки у хлопця виявили холодну зброю. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

"Хлопець помітно нервував, тому патрульні прийняли рішення провести поверхневу перевірку. Під час неї поліцейські виявили кастет та телескопічну палицю з металевим наконечником ", - йдеться у повідомленні.

Через це тепер хлопцеві загрожує кримінальна відповідальність за носіння холодної зброї без дозволу. До того ж як виявилось згодом у водія не було жодного документу: ні на транспортний засіб, ні посвідчення водія. 

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. Тепер 18-річному мешканцю Львова загрожує відповідальність за частиною 2 статті 263 - Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу ККУ.

На порушника також склали постанову, згідної якої він має заплатити штраф на суму 3400 гривень.
 

Читайте також
Знімав контент для соцмереж: у центрі Львова чоловік влаштував стрілянину (фото) Знімав контент для соцмереж: у центрі Львова чоловік влаштував стрілянину (фото)
За стрілянину у кафе та так звані "зйомки контенту" чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку
На пішохідному переході кур'єр служби доставки Glovo збив 10-річну дівчинку та втік з місця події ДТП. Поліція сьогодні, 7 травня, оголосила його у розшук.
У Львові затримали чоловіка, який погрожуючи зброєю, вчинив розбій та втік з місця події У Львові затримали чоловіка, який погрожуючи зброєю, вчинив розбій та втік з місця події
Правоохоронці затримали чоловіка, який погрожуючи зброєю, вчинив розбій та втік з місця події
Loading...
Load next