1121 новий випадок: коронавірус на Львівщині

1121 новий випадок: коронавірус на Львівщині
За минулу добу у Львівські області виявили 1121 новий випадок захворювання на коронавірус.

За попередню добу в області провели 1700 досліджень на коронавірус, з них – 1121 позитивних. Повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

Зокрема, за увесь час світової пандемії у Львівській області COVID-19 підтвердили у 110 003 осіб.

Померло – 2723 людини.

Одужали від коронавірусної інфекції – 81 632 особи.

Нагадаємо, що за березень у Львові від пневмонії померло 218 людей, однак до прикладу торік в той же час померло лише 3 людини. Кількість смертей від пневмоній, у порівнянні з минулими роками, збільшилась у десятки разів. 

Читайте також
Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео) Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео)
Серед основних симптомів: біль у горлі, нежить, ломота у тілі. Та схожі прояви притаманні і новому штаму Омікрону.
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика
Станом на ранок 12 травня у місті та області підтверджено 132 046 випадків інфікування коронавірусом, з яких 3407 – летальні.
Loading...
Load next