Садовий: Львів відмовляється від купівлі 100 автобусів МАЗ (Відео)

Садовий: Львів відмовляється від купівлі 100 автобусів МАЗ (Відео)
Місто планує оголосити новий тендер на постачання автобусів.

Про це 6 квітня повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у Фейсбуці.

Перемагає білоруська компанія. Такий висновок експертів ЄІБ. Вони дали найкращу ціну. Чи ми будемо акцептувати цей тендер? Ні. Ми будемо оголошувати новий, маючи надію, що в новому тендері все-таки переможе українська компанія», – сказав він.

Також Андрій Садовий звернувся до Кабінету Міністрів з проханням ввести так звані захисні тарифи або мито на закупівлю громадського транспорту за кордоном, аби захистити українських виробників. 

Нагадаємо, що у Львові автобусні маршрути курсуватимуть частіше - № 20, 37, 47А.

 

Читайте також
Монетизація пільг на громадський транспорт: що думають львів'яни (відео) Монетизація пільг на громадський транспорт: що думають львів'яни (відео)
Монетизація замість безкоштовного проїзду. В Кабміні вкотре заговорили про скасування пільг на проїзд у громадському транспорті. Натомість планують виплачувати кошти цій категорії людей щомісячно.
Львів'яни підписують петицію про зменшення вартості проїзду у маршрутках
10 лютого містянин створив звернення до Львівської міськради
«Безготівкова» подорож: у міському транспорті Львова розпочали тестувати е-квиток «Безготівкова» подорож: у міському транспорті Львова розпочали тестувати е-квиток
Пасажири автобусів №1А, 3А та 10 зможуть обрати для себе зручний спосіб оплати за проїзд: або банківською картою чи телефоном з NFC, або звично – готівкою
Loading...
Load next