Псевдомінувальника львівського вокзалу взяли під варту

Псевдомінувальника львівського вокзалу взяли під варту
Чоловік перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, зателефонував до поліції й повідомив про неправдиве замінування.

Правоохоронці прокуратури встановили, що чоловік 25 березня цього року, перебуваючи у стані  алкогольного сп’яніння, близько 23:45 години він зателефонував із мобільного телефону на спецлінію "102" та повідомив про замінування Головного залізничного вокзалу міста Львова. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

" Суд задоволив клопотання Франківської окружної прокуратури про обрання раніше судимому 32-річному уродженцю Дрогобича, якого підозрюють у здійсненні завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибелі людей чи іншими тяжкими наслідками (ч. 1 ст. 259 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, що тоді мінувальник заявив, що "До вибуху залишилось 37 хвилин". Правоохоронці обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію біля нього, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Зазначимо, що псевдомінувальнику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 2 до 6 років.
 

Читайте також
"До вибуху залишилось 37 хвилин": поліція затримала мінувальника з Дрогобича
Учора, близько 23.45 до поліції надійшло повідомлення про замінування площі Двірцевої біля Головного залізничного вокзалу.
Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео) Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео)
Один із молодиків раптово витягнув ніж та завдав двом бійцям декілька ударів.
Loading...
Load next