У Львові запустять безкоштовне таксі для онкохворих та донорів крові

У Львові запустять безкоштовне таксі для онкохворих та донорів крові
Через карантин у Львові та інших містах України виникла проблема з донорською кров’ю. Пов'язано це в тому числі і з неможливість її здати через те, що робота громадського транспорту фактично паралізована

У багатьох обласних та міських центрах ситуація із переливанням крові - критична. Донори не приходять, бо переживають за свою безпеку в умовах епідемії коронавірусу. Багато хто просто не може доїхати через карантинне обмеження руху транспорту. 

Однак, вже з наступного тижня команда фундації #ВАРТОЖИТИ разом з сервісом таксі Uklon нададуть таку можливість для донорів крові. Ініціатива працюватиме наразі лише у Львові та Києві.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

"Кожен небайдужий українець може зробити донейт на будь-яку комфортну суму, і таким чином оплатити поїздку донору крові у решті 21 місті (окрім Києва та Львова). Маленької допомоги не буває! Важлива будь-яка сума.  120 грн – середня вартість 1 поїздки донора в центр крові. 240 грн – середня вартість 2 поїздок донора: в центр крові і додому", - зазначають у Фундації.

Зокрема, вже від 5 квітня на період повного локдауну у Львові доступна послуга безплатного таксі для онкохворих пацієнтів.

Нагадаємо, що у Львові також на час карантину медиків на роботу і додому безкоштовно возитимуть на таксі. Дев’ять львівських медичних установ уже отримали перші 300 промокодів на поїздки.

Читайте також
У Львові медиків на роботу возитимуть на таксі під час локдауну У Львові медиків на роботу возитимуть на таксі під час локдауну
Компанія Bolt надаватиме допомогу у транспортуванні медичних фахівців Львова та на час локдауну у місті безкоштовно возитиме лікарів на роботу та додому.
Леся Васюта очолить міське управління освіти Львова Леся Васюта очолить міське управління освіти Львова
Зоряна Довганик переходить на посаду радниці міського голови, а поки її обов'язки виконуватиме Леся Васюта.
Мільйонні борги Львова: куди витрачають позичені кошти (Відео) Мільйонні борги Львова: куди витрачають позичені кошти (Відео)
Реалізація нових проектів або ж закупівля обладнання чи нового транспорту – усе це потребує немалих грошей.
Loading...
Load next