Львів може опинитися "червоній" зоні вже від сьогодні

Львів може опинитися "червоній" зоні вже від сьогодні
Таке рішення може прийняти державна комісія з питань ТЕБ і НС з огляду на критичну ситуацію із заповненністю лікарень.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про динаміку захворюваності на коронавірус у  місті та наголосив на можливості переходу Львова до червоної карантинної зони. Про це повідомляють на сайті Львівської міської ради.

Ми плавно входимо в червону зону і нема на то ради. Якщо подивитись навіть останні дані за ніч, то в наші міські лікарні поступило 56 нових хворих. І лише 6 пацієнтів було виписано. 19 людей померло. Це дуже сумна статистика і то при тому, що були вихідні. Як правило, в робочі дні більше пацієнтів поступає до медзакладів - зазначає Садовий.

Під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» Садовий заявив про можливість встановити обмеження, які вже попередньо встановлювали з 1 листопада, швидше.  Сьогодні відповідне рішення має прийняти державна комісія з питань ТЕБ і НС.

Якщо показники будуть передбачати червону зону, то нема варіантів, - резюмував мер Львова.

Садовий розповів, що  обласна клінічна лікарня завантажена на 110%, а по міських лікарнях на сьогодні завантаженість орієнтовно 53%. Але попри те "у нас є достатня кількість місць, ми маємо кисень, адже ще навесні почали закупляти кисневі станції і наші лікарні самостійно виробляють кисень», – запевнив мер.

Нагадаємо, що у Львові вже не вперше говорять про потенційну можливість "червоної" зони. У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу  – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео) Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео)
Від «хвилі» до «хвилі» – додаткові ліжкомісця, регулярна зміна обмежень та обов’язкова вакцинація. Рік видався насиченим на «ковідні» новації. Торкнулися вони усіх сфер життєдіяльності львів’ян.
Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео) Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео)
На тлі нової хвилі ковіду львів’ян закликають імунізуватися бустерною дозою.
«Омікрон» масово вражає львів'ян (відео) «Омікрон» масово вражає львів'ян (відео)
У стаціонарі 1-го ТМО Львова перебуває 451 пацієнт з коронавірусом, 87 з них – діти.
Loading...
Load next