У Львові попрощались із загиблим на Сході військовим Ігорем Байталою

У Львові попрощались із загиблим на Сході військовим Ігорем Байталою
Прощання відбулося у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. У військового залишились батьки та двоє сестер.

Сьогодні, 10 квітня, у Львові попрощалися із загиблим у зоні проведення операції об’єднаних сил на Донбасі військовослужбовцем 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Ігорем Байталою. Про сумну подію повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Прощання відбулося у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Зокрема, від жителів міста з військовослужбовцем попрощався перший заступник міського голови Андрій Москаленко", - зазначили у міській раді.

Після прощання у храмі, похоронна процесія вирушила до Жидачева, звідки родом Ігор Байтала. Де й поховають бійця.

У загиблого 26-річного військовослужбовця залишилися батьки та двоє сестер.

Читайте також
У Львові відбувся парад собак, які брали участь в АТО та ООС (відео) У Львові відбувся парад собак, які брали участь в АТО та ООС (відео)
Чотирилапі побратими військових ветеранів, поліціянтів та прикордонників продемонстрували свої вміння у пошуку наркотиків і вибухівки, а також навички затримання злочинців.
Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео) Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео)
В обласному центрі зайнятості діє спеціальна програма для ветеранів бойових дій, яка допомагає нашим захисникам відкрити власну справу.
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
Loading...
Load next