Святкування Великодня у Львові: чи проводитимуть масові заходи

Святкування Великодня у Львові: чи проводитимуть масові заходи
В період Великодніх свят у Львові міська влада не проводитиме жодних святкових заходів й закликає львів'ян відмовитись від масових скупчень.

Також традиційні гаївки у Парку культури та "Шевченківському гаю" цього року у зв'язку із епідеміологічною ситуацією у місті не проводитимуть, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Цього року ми закликаємо проводити Великдень вдома, зі своїми родинами. Місто не проводить жодних масових заходів, і закликаємо інші організації, інституції також відмовитись від подій. Не зважаючи на те, що ми в жовтій зоні, ми все одно живемо в умовах карантину", - заявила директорка департаменту розвитку ЛМР, Наталія Бунда.

Посадовиця також зазначила, що у Музеї народної архітектури та побуту імені Шептицького та Парку культури, де традиційно щороку святкували Великдень й проводили гаївки, цього року не проводитимуть жодних заходів.

"Це все потрібно для того, щоб убезпечити людей, зробити максимально безпечні умови в нашому місті на свята. Ми закликаємо всіх утриматись від проведення масових заходів, проводити Великдень у вузьких сімейних колах та дбати про власне здоров'я", - наголосила Наталія Бунда.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов закликав громадян утриматися від збільшення соціальних контактів на Великдень та травневі свята, уникати скупчень, носити маски та дотримуватися особистої гігієни. А також по можливості відкласти поїздки до друзів та родичів.

Читайте також
У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту
Через підготовку та святкування 30-річниці Дня Незалежності України низка вулиць у Львові буде перекрита для руху транспорту.
День Незалежності України у Львові: місто готується до масштабного святкування (відео) День Незалежності України у Львові: місто готується до масштабного святкування (відео)
У Львові відбуватиметься безліч заходів, відтак кожен житель міста зможе обрати свій спосіб святкування Дня Незалежності.
У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео) У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео)
Міська комісія ТЕБ і НС вирішила все ж таки посилити карантинні обмеження у Львові внаслідок стрімкого поширення коронавірусу серед населення. Зокрема, учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання, а також призупиняють планові госпіталізації та операції у лікарнях.
Loading...
Load next