На Львівщині вандали на кладовищі розмалювали портрети померлих на пам'ятниках (фото)

На Львівщині вандали на кладовищі розмалювали портрети померлих на пам'ятниках (фото)
У місті Самборі, що на Львівщині невідомі розмалювали на міському цвинтарі портрети померлих на пам'ятниках.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook місцевий житель та журналіст Микола Сенейко. За словами чоловіка невідомі вандали розмалювали фото померлих по всій території кладовища.

"У Самборі на старому кладовищі вандали-"художники" розмалювали портрети на п’ятьох могилах давно померлих. До чого котимось.? Це ж все-таки "робота" живих...", - написав чоловік.

Зокрема акт вандалізму прокоментували у пресслужбі Самбірської поліції й зазначили, що на території старого і нового кладовища невідомі особи розмалювали на кількох пам’ятниках фотографії та ікони за допомогою маркерів чорного кольору. Про подію вчора, 27 квітня, правоохоронцям о 17:50 повідомила місцева мешканка.

Наразі самбірські поліцейські встановлюють всі обставини події та особи зловмисників, причетних до правопорушення. Зазначимо, що за фактом злочину керівництво Самбірської окружної прокуратури, відкрило кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 - Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого. 

Читайте також
"Мені ніде людей ховати": поблизу Львова чоловік на місці садів влаштував приватне кладовище (відео) "Мені ніде людей ховати": поблизу Львова чоловік на місці садів влаштував приватне кладовище (відео)
Тепер порушнику може загрожувати штраф від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до шести місяців арешту.
Біля рідного села Івана Франка спалили капличку жертвам сталінських репресій (фото) Біля рідного села Івана Франка спалили капличку жертвам сталінських репресій (фото)
Акт вандалізму трапився на Львівщині поблизу села, де народився Іван Франко. Винуватці наразі невідомі.
На Львівщині п'яний водій збив жінку на пішохідному переході На Львівщині п'яний водій збив жінку на пішохідному переході
Нетверезий 30-річний водій на пішохідному переході у Самборі збив жінку, котра переходила проїзну частину пішохідним переходом.
Loading...
Load next