Весняний Львів: чи помічають жителі міста красу довкола (відео)

Весняний Львів: чи помічають жителі міста красу довкола (відео)
Умови пандемії, карантинні обмеження та жорсткі правила. Як показала практика, пристосуватись та звикнути ми можемо до всього. Мабуть, саме тому інколи не помічаємо красу довкола.

Без традиційного ярмарку та з доволі мінливою погодою. Львів другий рік поспіль святкує Великдень в особливих умовах. Під час карантину сповна відчути атмосферу свята  доволі складно. Однак більшість львів’ян зізнаються, що за період пандемії звикли до таких умов і намагаються в них знайти позитив. 

"Ми взагалі не є жителями вашого чудового міста, ми гості. І ми намагаємося щороку на Великодні свята до вас приїжджати. Минулого року на жаль не було такої можливості, цього року ми приїхали навіть незважаючи на те, що немає ярмарки у вас веселої, і немає якогось заходу. Все одно ми дуже задоволені і щасливі, що ми тут", - поділилась жінка.

"На настрій впливає, він такий обмежений. Не дуже святковий, святкування відбувається у колі сім'ї, тобто не виходиш за межі. Навчилися жити", - зізналась львів'янка.

Для когось радість та хороший настрій - це побачити близьких і відсвяткувати в родинному колі. Для інших - неодмінно гучні гуляння. Та насправді для святкового настрою не обов’язкові різноманітні заходи чи Великодній ярмарок. Достатньо лишень озирнутися і побачити усю красу довкола. 

Направду ми частенько не помічаємо усіх цих деталей за безліччю буденних справ та турбот. І лише зрідка та поодиноко згадуємо.

"Поєдную і навчання, і роботу тому не завжди вдається дивитися на дерева. Але вийшла тепер, щоб прогулятись і подихати свіжим весняним повітрям, бо нарешті перший день весни", - розповіла дівчина.

Направду ми частенько не помічаємо усіх цих деталей за безліччю буденних справ та турбот. І лише зрідка та поодиноко згадуємо.

"А цвітіння цих рожевих красунь милує око. Хтось для споглядання цієї краси долає сотні кілометрів. А от львів’янам пощастило - вони можуть спостерігати за цвітінням сакур просто прогулюючись площею Петрушевича", - розповіла журналістка ПравдаТУТ Львів, Марічка Драбич.

Щоб побачити усю цю красу, потрібно лише підняти голову чи озирнутися довкола. А під час Великодніх свят, сподіваємося, кожному з вас вдасться знайти для цього трішки часу. Тож… якого аромату ваша весна?

 

Читайте також
У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео) У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео)
Майже пів тисячі повалених дерев, 44 пошкоджені автівки та 80 знищених дахів – такі наслідки негоди, яка спіткала Львів.
На Львівщині на Великдень оголосили штормове попередження На Львівщині на Великдень оголосили штормове попередження
Упродовж великоднього дня, 2 травня у Львові та області можливі грози та сильний вітер.
Аномальна спека у Львові: у місті температура побила історичний рекорд (відео) Аномальна спека у Львові: у місті температура побила історичний рекорд (відео)
У Львові зареєстрували новий температурний рекорд. 24 червня стовпчики термометра піднялися до +33°C.
Loading...
Load next