Третій етап реконструкції вул. Шевченка розпочнеться 1 червня

Третій етап реконструкції вул. Шевченка розпочнеться 1 червня
Мова про ділянку від Ярослава Мудрого до квазікільця на Залізничній, яку ремонтуватимуть рік.

Цього разу роботи триватимуть на відрізку від Ярослава Мудрого до квазікільця на Залізничній. І оскільки ця ділянка вулиці буде перекрита для руху транспорту, міські автобуси №17 і №61 курсуватимуть за зміненими маршрутами.

Якщо говорити про заплановані роботи, то третім етапом реконструкції передбачено заміна дорожнього полотна, трамвайних колій і тротуарів, реконструкція всіх інженерних мереж, відведення дощової каналізації, влаштування велосипедних доріжок і зелених зон та облаштування місць для паркування. 

Уся ділянка буде ремонтуватися приблизно рік. Однак, передбачається відновлення проїзду від вул. Залізничної до Єрошенка до кінця літа, аби водії могли через Єрошенка по Золотій виїхати на Липинського або на Клепарівську.

Також у міськраді повідомили, що зараз розробляється проєкт IV етапу ремонту вул. Шевченка від Левандівської до Татарбунарської та проєкт реконструкції вул. Залізничної від Шевченка до Городоцької.

Читайте також
У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня
Гідравлічні випробування у Львові обіцяють завершити наступного понеділка, 21 червня. Відновлення постачання гарячої води у Львові розпочнеться вже з вівторка, 22 червня.
Зручні, швидкі та економні: у Львові планують врегулювати правила для електросамокатів (відео) Зручні, швидкі та економні: у Львові планують врегулювати правила для електросамокатів (відео)
Посадовці пропонують підписати меморандум з власниками прокатного бізнесу, але депутати в його ефективність не вірять і пропонують ухвалу.
Мільйонні борги Львова: куди витрачають позичені кошти (Відео) Мільйонні борги Львова: куди витрачають позичені кошти (Відео)
Реалізація нових проектів або ж закупівля обладнання чи нового транспорту – усе це потребує немалих грошей.
Loading...
Load next