У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня

У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня
Гідравлічні випробування у Львові обіцяють завершити наступного понеділка, 21 червня. Відновлення постачання гарячої води у Львові розпочнеться вже з вівторка, 22 червня.

Вже з 22 червня «Львівтеплоенерго» і «Залізничнетеплоенерго» розпочнуть відновлювати подачу гарячої води у помешкання львів‘ян. Однак, як повідомили у Львівській міськраді, до кінця цього тижня у місті ще триватимуть роботи з ліквідації виявлених під час гідравлічних випробувань пошкоджень і дефектів на теплових мережах.

У результаті гідравлічних випробувань було виявлено 113 дефектів і 85 поривів на мережах. Зараз ще триває ліквідація виявлених пошкоджень на мережах як «Львівтеплоенерго», так і «Залізничнетеплоенерго». Нам необхідно ще тиждень, щоб завершити всі ремонтні роботи, – наголосила заступниця  міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Зокрема, у мерії зазначили, що цього року вперше у Львові під час гідравлічних випробувань не було призупинено постачання гарячої води до лікарень. Маруняк заявила, що «в наступні роки, коли будуть відбуватися такі випробування, ми надалі не будемо припиняти постачання гарячої води до таких установ».

Зауважимо, що гідравлічні випробування теплових мереж є одним з перших етапів підготовки до опалювального сезону. Також впродовж літа у Львові триватимуть ремонтні роботи в котельнях та ЦТП, оскільки частка ремонтних робіт припадає на заміну зношених, аварійних теплових мереж. 

Нагадаємо, що у Львові протягом місяця проводились гідравлічні випробування. Велика частка львів‘ян залишилась без теплої води у трубах. Однак комунальники запевняють: такі заходи необхідні, щоб уникнути значних проблем під час наступного опалювального сезону.

Читайте також
У Львові містянам відновили постачання гарячої води (відео) У Львові містянам відновили постачання гарячої води (відео)
22 червня львів’янам відновлять гаряче водопостачання. У результаті гідравлічних випробувань виявили 113 дефектів і 85 поривів.
Гідравлічні випробування: Львів майже на місяць залишиться без гарячої води (відео) Гідравлічні випробування: Львів майже на місяць залишиться без гарячої води (відео)
У Львові проведуть гідравлічні випробування. Це означає, що майже на місяць велика частка містян залишиться без теплої води у трубах. Але комунальники запевняють: такі заходи необхідні, щоб уникнути значних проблем під час наступного опалювального сезону.
У Львові з'явиться модульна вбиральня за 4 мільйони гривень (відео) У Львові з'явиться модульна вбиральня за 4 мільйони гривень (відео)
Вже невдовзі у Львові на проспекті Свободи встановлять першу модульну вбиральню. Вона не вимагатиме обслуговчого персоналу, оскільки буде повністю автоматизованою.
Loading...
Load next