Свято для маленьких пацієнтів: у Львові організували благодійний захід для дітей (відео)

Свято для маленьких пацієнтів: у Львові організували благодійний захід для дітей (відео)
У Львівському Західноукраїнському дитячому центрі благодійники організували розважальну програму. Гарний настрій для малечі та батьків створили клоуни, аніматори, танцівники та навіть байкери.

У Львівському Західноукраїнському дитячому центрі благодійники організували розважальну програму.

Одні дітки веселяться на вулиці, а інші з крапельницями заглядаючи у вікна підтанцьовують у своїх палатах. У день захисту дітей, благодійний фонд "Із янголом на плечі" зібрав небайдужих, щоб влаштувати свято для 135 маленьких пацієнтів Західноукраїнського дитячого центру.

Ми тільки що зараз усім занесли подарунки, роздали кульки, а зараз для них тут відбудеться концерт і для тих дітей, які можуть вийти катання на байках. Так що клоун пампух дуже задоволений, що в нас все вдалося, що нарешті, не так як першого вересня сьогодні, так небо нам подарувало день захисту дітей від дощу принаймні, - розповів директор благодійного фонду "Із янголом на плечі", Юрій Федечко.

Діточки які перебувають тут у лікарні, вони перебувають у якихось певних обмеженнях і ми можемо тільки собі уявити цей стан дітей, коли вони дивляться через вікно як інші дітки гуляють, як вони беруть участь у різних заходах, а тут як то кажуть поза стінами лікарні. Тому те, що ми сьогодні організовуємо, ми організовуємо для тих дітей для того, щоб показати їм що вони не одні, - повідомила голова управління благодійного фонду "Із янголом на плечі", Ірина Плахтій.

Веселити діток приїхали і співаки, і аніматори, і творча школа Павла Табакова та багато інших. Вже не перший рік до таких благодійних програм долучаються і байкери. 

Ми сьогодні приїхали підтримати наших колег "Із янголом на плечі" з якими ми співпрацюємо дуже багато років, підтримати дітей сьогодні день захисту дитини і тому ми приїхали на підтримку акції, покатати дітей, дати можливість фотографуватися на мотоциклах, - зазначив віце-президент байкерського клубу, Валентин Корчак. 

Зазначимо, що таке торжество благодійники організовують щороку. Навіть є традиція вітати іменинників, які свій день народження змушені святкувати у лікарні. Це не лише підіймає настрій дитині, але і покращує її психологічний стан, що добре впливає на результати лікування. 

Ми взагалі кожного місяця в останній четвер святкуємо в трьох відділеннях цієї лікарні дня народження дітей, які перебувають під час цього місяця в лікарні, тобто день травневого годинника, червневого годинника і от в нас якраз в четвер в двох відділеннях в неврологічному відділенні і в хірургії якраз було свято, - додав  директор благодійного фонду "Із янголом на плечі", Юрій Федечко.

Такий концерт – далеко не останній, – обіцяють благодійники. І вже є плани повернутися сюди 1 вересня, щоб знову розвеселити маленьких пацієнтів.  

 

Читайте також
Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео) Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео)
Якщо червону кров можна здавати незалежно від статі, то тромбоцити забирають лише у чоловіків. Тромбоцити не можуть довго зберігатися, а тому донори, які можуть ними поділитися, повинні бути завжди напоготові.
"Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео) "Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео)
Внаслідок інциденту на місце події батьки дитини викликали патрульних. Після того, як правоохоронці підтвердили ознаки сп’яніння у лікаря - на чоловіка склали протокол, а згодом його відсторонили від роботи.
Loading...
Load next