Львівські поліцейські виписали 651 штраф за паркування на місцях для людей з інвалідністю (відео)

Львівські поліцейські виписали 651 штраф за паркування на місцях для людей з інвалідністю (відео)
І це лише за пів року.

Стоянка не для всіх: за паркування на місцях для людей з інвалідністю львівські копи винесли 651 постанову. І це лише за пів року. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Нагадаємо, на кермувальників, які без законних підстав зупинилися під відповідним дорожнім знаком і табличкою «Особи з інвалідністю», або ж які не перевозять таких людей, повинні будуть сплатити штраф – від 1020 до 1700 грн.

Якщо ж порушника на місці немає, його автомобіль евакуюють на арештмайданчик. До слова, повторна стоянка на місці для інвалідів може обійтися горе-водієві у понад 2 з половиною тисяч грн. А от незаконне використання значка «інвалід за кермом» карається штрафом до 2700 грн.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development» Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development»
Лише до 31-го липня унікальна можливість придбати будь-яке паркомісце у ЖК «OBRIY 3» на Малоголосківській з розтермінуванням до 2-х років та першим внеском лише 10%.
У Львові запрацювало ще 6 нових майданчиків для паркування У Львові запрацювало ще 6 нових майданчиків для паркування
Місця (загалом 115) розташовані на вулицях Котлярській, Горської, Тобілевича, Політехнічній, Русових та пл. Липневій.
У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР
24-річного львів'янина у стані сп'яніння за кілька років зупиняли 22 рази. За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років. 
Loading...
Load next