У Львові запрацювало ще 6 нових майданчиків для паркування

У Львові запрацювало ще 6 нових майданчиків для паркування
Місця (загалом 115) розташовані на вулицях Котлярській, Горської, Тобілевича, Політехнічній, Русових та пл. Липневій.

Три гривні за годину – і це ще зі знижкою: ще 6 нових паркувальних майданчиків запрацювало у Львові. Розташовані на вулицях Котлярській, Горської, Тобілевича, Політехнічній, Русових та площі Липневій. Загалом 115 місць. У робочі дні майданчики працюватимуть з 8 ранку до 8 години вечора. Вартість годинної стоянки залежатиме від місця, – повідомили в мерії. В інший час – паркування безкоштовне.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development» Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development»
Лише до 31-го липня унікальна можливість придбати будь-яке паркомісце у ЖК «OBRIY 3» на Малоголосківській з розтермінуванням до 2-х років та першим внеском лише 10%.
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
Loading...
Load next