Гідравлічні випробування: Львів майже на місяць залишиться без гарячої води (відео)

Гідравлічні випробування: Львів майже на місяць залишиться без гарячої води (відео)
У Львові проведуть гідравлічні випробування. Це означає, що майже на місяць велика частка містян залишиться без теплої води у трубах. Але комунальники запевняють: такі заходи необхідні, щоб уникнути значних проблем під час наступного опалювального сезону.

Наприкінці тижня комунальники розпочнуть традиційні гідравлічні випробування теплових мереж міста, відтак мешканці залишаться без гарячої води у трубах.

Загартування по-львівськи: наприкінці тижня комунальники розпочнуть традиційні гідравлічні випробування теплових мереж міста. Відтак мешканці, які мають централізоване опалення майже на місяць залишаться без гарячої води у трубах, що створює чималі незручності. Надія – одна з тих, хто розуміє суть і важливість гідравлічних випробувань, але не вважає, що вони мають бути такими тривалими.

"Незручно тому, що доводиться гріти воду в баняках, важко митися та й посуд важко мити. Ну ті хто мають дітей. у напевно потрібно для того, щоб не було перебоїв, відключення води надовго і пошуку тих всіх проривів, але можливо якось зробити це в більш короткі терміни", - розповіла львів’янка Надія Смаль.

Посадовці розповідають, що людям необхідно перетерпіти, адже випробування теплових мереж запобігають аваріям у холодну пору року. Приміром, цієї зими на тепловій  мережі зафіксували лише два прориви труб. 
 

"В 20-му році ми проводили гідравлічні випробування, то тоді було 57 проривів і 85 дефектів, які ми усунули під час гідравлічних випробувань. Того року аналогічна буде ситуація, якщо будуть пориви, то ми їх будемо усувати", - повідомила заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ, Ірина Маруняк.

А от якщо станеться велика аварія на Львівській ТЕЦ – 1, то більша частина міста залишиться без опалення. 

"Львівська ТЕЦ вона забезпечує такі райони, як Сихівський масив, це один з найбільших, Франківський масив, Галицький масив та частину Личаківського масиву, тому такі роботи необхідні для ремонтної  кампанії і надійної роботи зимою", - зазначив начальник ТЕЦ – 1, Михайло Петельський. 

Однак цього року подачу окропу призупинять не всім. 

"Ну та як ви знаєте в нас є ще резервні котельні, які  в даний момент "нульової зупинки" будуть забезпечувати об’єкти такі як лікарні, це насамперед. І по можливості садочків", - додав Михайло Петельський. 

Триватимуть випробування орієнтовно до 21 червня. Але комунальники обіцяють за можливості відновити постачання гарячої води швидше. 

 

Читайте також
У Львові містянам відновили постачання гарячої води (відео) У Львові містянам відновили постачання гарячої води (відео)
22 червня львів’янам відновлять гаряче водопостачання. У результаті гідравлічних випробувань виявили 113 дефектів і 85 поривів.
У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня
Гідравлічні випробування у Львові обіцяють завершити наступного понеділка, 21 червня. Відновлення постачання гарячої води у Львові розпочнеться вже з вівторка, 22 червня.
На деяких вулицях Львова не буде світла до 17:00 На деяких вулицях Львова не буде світла до 17:00
Гаряча лінія "Львівобленерго" повідомляє про відключення світла.
Loading...
Load next