На Львівщині виявили штам коронавірусу «Дельта» у трьох людей

На Львівщині виявили штам коронавірусу «Дельта» у трьох людей
Перед тим хворі перебували за кордоном. Зазначають, що вони проходили стаціонарне лікування, перебіг їхньої хвороби проходить із позитивною динамікою.

У Львівській області підтвердили три випадки захворювання на COVID-19, які спричинив штам «Дельта». Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації. 

На Львівщині підтвердили 3 випадки захворювання на COVID-19, викликаного штамом "Дельта". Хворі в межах інкубаційного періоду перебували у Великій Британії (2) та Росії (1). Усі проходили стаціонарне лікування. Стан хворих з позитивною динамікою, - йдеться в повідомленні.

Директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис повідомив, що на дослідження до Центру громадського здоров’я м. Києва раніше направили 6 тестів ПЛР з Львівщини з підозрою на наявність штаму «Дельта». З них у трьох підтвердили наявність штаму. 

Нагадаємо, нещодавно у МОЗ наголосили, що до осені 2021 року Україна може знову опинитися в «червоній» зоні епіднебезпеки. Це пов'язують з тим, що в країні низькі темпи вакцинації людей, а також поширення штаму коронавірусу «Дельта». 
 

Читайте також
Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео) Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео)
Серед основних симптомів: біль у горлі, нежить, ломота у тілі. Та схожі прояви притаманні і новому штаму Омікрону.
У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео) У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео)
Люди займають чергу ще з ранку, але все одно простоюють на вулиці майже годину, допоки в них зберуть біоматеріали на аналіз.
Зона — “жовта”, правила — “червоні”: у Львові посилили карантинні обмеження (відео) Зона — “жовта”, правила — “червоні”: у Львові посилили карантинні обмеження (відео)
Львівщина впродовж останніх декількох днів лідирує серед інших областей за кількістю хворих на ковід.
Loading...
Load next