Водне поло: у Львові триває підготовка до чемпіонату Європи (відео)

Водне поло: у Львові триває підготовка до чемпіонату Європи (відео)
Юніорська збірна з водного поло зараз на тренувальних зборах у Львові. Це останній етап перед виїздом на Мальту.

Зараз ми виходимо на пік ігрової форми. У нас тиждень тому закінчився збір з фізичної підготовки. Зараз більше працюємо над технічними і тактичними варіантами. Над побудовою гри. 

"Динамо" нам допомагають, бо вони дорослі. В нас в групі Чорногорія та Італія, тому нам треба спаринги із сильними суперниками, - говорить головний тренер збірної команди України U-17 Віктор Момот.

 Щодня юніорська збірна граї матчі з командою Динамо. Так ватерполісти готуються до чемпіонату Європи. Крім Чорногорії та Італії - в їхній групі є команда Нідерландів.

Наш основний суперник на цьому чемпіонаті - це все-таки команда Нідерландів. Щоб пройти далі по турнірній таблиці, треба переходити на кращий рівень.

Показати, що все-таки Україна щось може на чемпіонаті Європи, - заявив гравець збірної України з водного поло U-17 Ігор Любінський.

Головний тренер збірної команди України U-17 зазначив, що бігравши Нідерланди, збірна має шанс піднятися вище 13 місця і грати за 1-12 місце. 

У команди стоїть завдання спробувати завоювати пряму путівку на чемпіонат світу, - додав тренер.

У тренувальному зборі національної збірної беруть участь 9 ватерполістів зі Львова, 5-еро з Харкова, троє з Ужгорода та двоє з Дніпра.

Команда зіграна мотивована, всі жадають перемоги, хочуть перемагати.

Зранку ватерполісти мають тренування з плавання, ввечері - ігрові і тактичні. 10-го вересня о 4-ій ранку команда вилітає на Мальту, де і відбудеться чемпіонат Європи, - сказав Ігор Любінський

 

Читайте також
У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео) У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео)
У Львові відбувся чемпіонат області з плавання серед молоді та юніорів. Це важливий відбіркові змагання на чемпіонат України.
У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео) У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео)
У командному заліку чемпіонату України на першому місті Київ, на другому Луганська область, на третьому - Миколаївська.
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
Loading...
Load next