У Львові хлопець посварився зі своєю дівчиною та скинув її порно-фото у чат ОСББ

У Львові хлопець посварився зі своєю дівчиною та скинув її порно-фото у чат ОСББ
Дівчина обурилась та написала заяву у поліцію. В результаті суд вирішив оштрафувати хлопця.

Інцидент трапився 9 квітня 2021 року. Львів'янин Роман Знак надіслав у приватну вайбер-групу "ОСББ Біля парку" порнографічні фотографії своєї дівчини. Більше 180 учасників групи побачили ці світлини, повідомляє zaxid.net.

Після цього дівчина звернулася у поліцію. Правоохоронці провели розслідування та підтвердили, що фотографії у чаті ОСББ мають порнографічний характер. Справу передали до Сихівського райсуду.

Там молодий львів'янин визнав свою провину у розповсюдженні порнографії та просив суддю не карати його суворо. Він розповів, що проживав разом зі своєю дівчиною. У квітні вони посварились, він дуже образився не неї та у якості помсти вирішив закинути провокативні фото в групу ОСББ.

Суд визнав Романа Знака винним в розповсюдженні порнографії, однак прийняв каяття  хлопця як пом'якшувальну обставину. У підсумку чоловіка оштрафували на 17 тисяч гривень. За українським законодавством, це рішення ще можна оскаржити в апеляції.

 

Читайте також
СКАНДАЛ довкола оголеної жіночої скульптури у Львові: яка реакція публіки? СКАНДАЛ довкола оголеної жіночої скульптури у Львові: яка реакція публіки?
У Львові представили кілька тимчасових скульптур, щоб познайомити містян з творчістю українських та закордонних майстрів. Цей проєкт викликав бурхливу реакцію публіки
У лікарні Львова жінки зможуть пройти безкоштовну діагностику грудей У лікарні Львова жінки зможуть пройти безкоштовну діагностику грудей
Впродовж жовтня у Другому медичному об’єднанні триватиме акція з профілактики раку грудної залози. Жінки зможуть пройти безкоштовну діагностику грудей.
Львову виповнюється 767 років: що відбуватиметься на день міста? Львову виповнюється 767 років: що відбуватиметься на день міста?
У місті заплановано декілька подій, головний акцент яких – подякувати захисникам за те, що виборюють свободу України
Loading...
Load next