"ПравдаТУТ Львів" - лідер на телевізійному ринку Львівщини (відео)

"ПравдаТУТ Львів" - лідер на телевізійному ринку Львівщини (відео)
«ПравдаТУТ Львів» - найпопулярніший регіональний телеканал серед львів’ян. Про це свідчать результати дослідження соціологічної групи «Рейтинг».

Відповідно до опитування, серед місцевих каналів містяни найчастіше вмикають саме «ПравдаТУТ Львів». Цей телеканал дивиться 21% опитаних людей, тобто кожен п’ятий львів’янин. Друга позиція за «UA Львів», а третю сходинку між собою розділили NTA та «Перший Західний».

На відміну від інших львівських телеканалів, у порівняні з минулим роком «ПравдаТУТ Львів» не втратив довіру серед глядачів. Натомість аудиторія трьох інших телеканалів скоротилася на 5-7%.

За словами голови соціологічної групи «Рейтинг» Олексія Антиповича, таку тенденцію можна пояснити політичною незаангажованістю телеканалу «ПравдаТУТ Львів.

Зменшення ринку телебачення, хай воно відбулося на рівні 5%, але воно відбулося цільово по деяких телеканалах, які в тій чи іншій мірі могли давати певні заангажовані матеріали, коли були місцеві вибори. Тобто вони або підтримували якогось кандидата чи політсилу, або критикували. І це так чи інакше впливає на подальше ставлення до медіа. Натомість «ПравдаТУТ Львів залишився на чільній позиції, - повідомляє Олексій Антипович, голова соціологічної групи «Рейтинг».

Додамо, що соціологічна група «Рейтинг» проводила дослідження «Джерела отримання інформації: Львів» з 1 по 11 жовтня 2021 р. Для цього опитали 1200 респондентів віком від 18 років і старше. Помилка репрезентативності дослідження: не більше як 2,8%.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next