У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото)

У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото)
55-річному водію раптово стало погано за кермом, у нього стався серцевий приступ.

У вівторок, 2 листопада, на проспекті Чорновола у центрі Львова 55-річному водію маршрутного автобуса стало погано за кермом, він в'їхав у дорожній знак та зупинився. Водію надавали допомогу пасажири та медики «швидкої», однак він помер унаслідок серцевого нападу, пишуть у Zaxid.net.

Фото: з місця подій

Інцидент трапився близько 13:40 на проспекті Чорновола поблизу ТЦ «Інтерсіті». Маршрутний автобус №47а, який курсував з пасажирами, раптово виїхав на тротуар, зніс кілька металевих стовпців, дорожній знак та ледь не врізався у бетонний стовп. Маршрут №47а обслуговує львівське комунальне АТП-1.

У пресслужбі АТП-1 ZAXID.NET повідомили, що за кермом був 55-річний львів’янин. Водію маршрутки стало погано за кермом. Спершу йому надавали допомогу пасажири автобуса, а згодом реанімаційні заходи проводили медики «швидкої», однак врятувати його життя не вдалося. Попередня причина смерті – серцевий напад.

Унаслідок ДТП ніхто з пасажирів не постраждав.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
Loading...
Load next