"Спілкування" через веб-камеру: у Львові суд виніс вирок організаторам студії секс-відеочатів

"Спілкування" через веб-камеру: у Львові суд виніс вирок організаторам студії секс-відеочатів
Мешканець Львова разом з приятелем з Донецька створили порностудії в орендованих квартирах у Львові.

Личаківський районний суд виніс вирок учасникам злочинної групи, які створили в орендованих квартирах у Львові кілька веб-порностудій. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Зазначається, що дівчата під виглядом моделей реєструвалися на спеціальних сайтах, де за допомогою веб-камери спілкувались з клієнтами, виконували їхні сексуальні бажання, знімаючи з себе одяг. 

Не дивлячись на це, суд усім сімом організаторам виніс доволі м'який вирок, відпустивши їх на іспитовий термін.

За матеріалами справи, мешканець Львова у 2018 році разом із товаришем із Донецька вирішили створити порностудії в орендованих квартирах міста. 

Чоловіки знайшли кількох дівчат-моделей, адміністраторів, а також закупили веб-камери та іншу техніку, необхідну для роботи порностудії. Загалом у злочинну групу входило семеро людей – це мешканці Львова, Донецька, Києва та Тернополя, - йдеться в матеріалі.

Додамо, що в ці орендовані квартири приходили дівчата-моделі, які на спеціальних сайтах спілкувалися з клієнтами. Під час "спілкування" вони оголювалися перед клієнтами, показуючи їм статеві органи та виконували їхні забаганки. 

У моделей навіть був графік, за яким вони орієнтувались коли й хто має виходити на «роботу». Гроші за послуги учасники злочинної групи отримували через PayPal, а потім знімали як готівку і ділили між усіма учасниками. Загалом кожен з них заробляв 300-500 доларів на місяць, - зазначає видання. 

Зауважимо, що 29 листопада 2021 року Личаківський районний суд розглянув цю справу і виніс вироки усім сімом учасникам угрупування.

Усі вони визнали свою провину і просили їх суворо не карати. Зрештою, суддя Роман Грицко визнав організаторів порностудій винними у розповсюдженні порнографії, однак призначив всім умовні терміни на 1-3 роки. Це означає, що вони будуть на волі, однак якщо упродовж іспитового терміну вони знову будуть порушувати закон, то отримають реальний термін у тюрмі, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, раніше у Миколаєві накрили бордель із неповнолітніми "робітницями".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії» (відео) Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії» (відео)
Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії». Під час нагородження до них прийшов навіть святий Миколай.
У Львівському муніципальному мистецькому центрі виник секс-скандал (відео) У Львівському муніципальному мистецькому центрі виник секс-скандал (відео)
У соцмережах це викликало бурливу реакцію. Тому сьогодні представники простору організували публічне обговорення, щоб розібратися у причинах скандалу.
3 грудня — фінал Регіонального конкурсу краси "Miss&Mrs Lviv Plus Size 2021" 3 грудня — фінал Регіонального конкурсу краси "Miss&Mrs Lviv Plus Size 2021"
Під час заходу учасниці влаштують справжній перфоменс у дизайнерському вбранні популярних брендів.
Loading...
Load next